Domain Availability Check

  1. Acasa
  2. /
  3. Optimizare SEO

Cel mai important lucru pentru ca site-ul tau sa ajunga in fata clientilor potentiali este optimizarea pentru motoarele de cautare, pe scurt, strategia de SEO.

Aici intervenim noi, cu solutii accesibile si realiste bazate pe actinuni sustinute si cresteri naturale determinate direct de aceste actiuni. Ne-am propus sa oferim valoare site-urilor de care ne ocupam, sa le construim autoritate astfel incat pozitionarea in rezultatele motoarelor de cautare sa fie sustinuta si de determinarea unui grad mai mare de incredere manifestat de clienti pentru produsele si serviciile oferite.

Fiecare afacere online este unica, are propriile obiective, propria identitate si propriile nevoi. De aceea, de fiecare data cand concepem o strategie facem o analiza prealabila aprofundata a particularitatilor afacerii online care are nevoie de SEO pentru a putea exploata potentialul motoarelor de cautare in sustinerea vanzarilor.

Ce includ serviciile noastre?

Audit initial al site-ului, analiza completa;
Analiza si identificare de cuvinte cheie;
Analiza, consultanta si optimizare a continutului;
Optimizarea link-urilor interne;
Setarea uneltelor de monitorizare si optimizare a site-ului;
Copywriting pentru continut;
Actiuni externe de linkbuilding prin distributie de articole si comunicate de presa;
Mentenanta si sustinere interna a rezultatelor prin intretinerea blogului cu continut optimizat.
Am lucrat si lucram in permanenta cu o serie de companii din majoritatea domeniilor de activitate pentru care abordarea noastra a generat rezultate masurabile. Pentru mai multe detalii legate de proiectele noastre, vizitati sectiunea Portofoliu.

Propunem pachete de servicii, organizate pe niveluri de complexitate astfel incat sa putem veni cu un raspuns prompt si accesibil in functie de nevoile specifice ale site-ului, al domeniului profesional din care face parte si a nisei careia i se adreseaza.

 

BanatHost fruncea în serviciile de găzduire web.

Experiența vastă în web hosting, suportul tehnic prompt, costurile accesibile și peste 3.000 de clienți mulțumiți, fac din Banathost fruncea în serviciile de găzduire web.

Din 2004, lansam pe internet afaceri de succes!

Aveti intrebari ? nu ezitati sa ne contactati.

Date contact

Dow Media SRL - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
RO16906010 – J35/3199/03.11.2004
RO73BREL0002001671170100
Libra Internet Bank

0356 442424
Dow Media SRL  / RO16906010
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5, Timisoara.
phone